El Racó, de Meliana, i Los Arroces de Guillermo, de Ciudad Real, segon i tercer classificat, respectivament, en la segona edició d’este certamen gastronòmic
El restaurant El Rossinyol, de la localitat valenciana de Nàquera, ha cuinat hui a Torrent el millor rossejat, la qual cosa li ha valgut el primer premi en la segona edició del concurs nacional de rossejat torrentí, amb el plat estrela de la gastronomia local com a protagonista. A més de la dotació econòmica de 1.500 €, el premi porta aparellada la possibilitat de realitzar una demostració showcooking en la pròxima edició de la fira Gastrònoma. El segon premi li ho ha portat el restaurant El Racó, de Meliana, mentre que el tercer premi traspassa davanteres i viatjarà fins a Ciudad Real de la mà de Los Arroces de Guillermo.
La segona edició del certamen ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat, Francesc Colomer; i la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho; que han acompanyat a l’alcalde Jesús Ros, a la regidora de Turisme, Susi Ferrer i al regidor de Patrimoni, Andrés Campos –que ha entregat un dels premis- al costat d’altres membres de la corporació municipal.
El jurat, format per prestigiosos i reconeguts membres del sector culinari, ha valorat la presentació, la textura i el sabor de cada cassola. Salons el Pino ha acollit la segona edició d’este concurs nacional que organitza l’Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, que presidix Diego Gallego, en col·laboració amb Comer en València, el Restaurant Arrocería la Plaza i l’Ajuntament de Torrent. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 25 restaurants, la majoria d’ells de la Comunitat Valenciana (tres, de Torrent), però uns altres també d’altres punts d’Espanya com Còrdova, Pamplona, Barcelona, Madrid, Ciudad Real.